Møt nye spillere lørdag 13. august

Postet av Tjøme Tennisklubb den 11. Aug 2022

Er sommeren allerede slutt? Er det bare jobb og skole som venter? Ikke enda!

Lørdag 13. august fra klokken 11 til cirka 17 (til vi blir ferdige) blir det en åpen tennisdag banene til Tjøme tennisklubb. Det blir oppvarming der alle spiller med alle etterfulgt av enten en mixed double eller vanlig double turnering – med premie til vinnerene. 

Vi håper på god stemning og sosiale happenings mellom slagene. Fokuset er likevel å spille mest mulig tennis.

I tillegg er det en stor fordel å ta med rackert og baller. 

Jeg er utdannet trener II fra Norges Tennisforbund og har jobbet som trener i diverse tennisklubber i Oslo og Viken.


Mvh 


Br Herman Nikolai Reimers Massen LM

Telefon: 977 04 978
Takk for i år!

Postet av Tjøme Tennisklubb den 4. Nov 2021

Anlegget er nå stengt for sesongen. 

Vi tar sikte på å åpne rundt 1. april neste år, slik at det vil være mulig å spille i påsken 2022. 

For øvrig ber vi om at de som ennå ikke har betalt «tilleggskontingenten» (for opprustingen av anlegget), gjør dette snarest.
Det blir litt dyrere å være medlem av klubben

Postet av Tjøme Tennisklubb den 19. Aug 2021


Det er gøy å spille tennis på nytt banedekke, men det koster også en del penger. Det er grunnen til at kontingenten går opp.

Som det fremgår av referatet fra årsmøtet, avholdt 31. juli, ble det vedtatt å øke ÅRETS kontingent for familiemedlemskap fra kr. 1.500 til kr. 2.000, og for senior enkeltmedlemskap fra kr. 1.000 til kr. 1.300. 

Bakgrunnen er de store kostnadene med oppgraderingen av banedekket. Dvs. det vil med det første bli sendt ut krav om tilleggsinnbetaling av henholdsvis kr. 500 og kr. 300 til de aktuelle. 

Styret anmoder om at beløpene betales raskt.

Åpning og nytt banedekke

Postet av Tjøme Tennisklubb den 8. Apr 2021

Banene vil være klare for spill fra og med søndag 11. april. Vi vurderte å åpne for spill i påsken, men avventet beskjed fra firmaet som skal foreta såkalt resurfing av banene, jf. nedenfor. Det ble først umiddelbart før påske avklart at resurfingen av banene ikke starter rett over påske, men først rundt 17. mai – slik at det er et poeng å åpne banene for spill en periode før arbeidet med resurfingen begynner.

Resurfingen innebærer at banene slipes ned, sprekker tettes og banene påføres ny spesialmaling. Det blir nok lekkert, men innebærer at banene må stenge igjen en ukes tid eller noe slikt mens arbeidet utføres. 


Dekket på banen er visstnok av samme type som brukes i Australian Open.

Og det er ganske dyrt, drøyt 400.000 inkl. mva. Styret håper å kunne klare dette ved hjelp av innestående pluss årets kontingentinngang, og uten å måtte innkreve en ekstrakontingent. Men dette innebærer blant annet at den planlagte oppgraderingen av klubbhuset (ny kledning på tre vegger) må utstå. Det er også viktig at årets kontingent betales inn raskt (krav om kontingent vil bli sendt ut i løpet av kort tid).


Ellers tas det sikte å avholde årsmøte på anlegget, som i fjor, i løpet av våren/forsommeren (det nøyaktige tidspunktet er avhengig av koronasituasjonen). Styret kommer nærmere tilbake til dette.