Nytt banedekke og andre oppgraderinger

Postet av Tjøme Tennisklubb den 2. Des 2020

Styret har i løpet av sesongen fått installert et nytt (og forhåpentligvis mer robust) låssystem. Videre har vi fått oppgradert det elektriske anlegget, samt fått montert en utekran (på gavlveggen til venstre for døren til klubbhuset). Det siste er både med sikte på drikkevann til spillere og med sikte på å kunne spyle banedekket. 


Endelig – og ikke minst – har vi inngått kontrakt med et spesialfirma om å få oppgradert dekket på begge banene (resurfacing på godt norsk – noe som innebærer at banedekket slipes ned, ujevnheter tettes og det legges på ny spesialmaling). Dette er noe man er anbefalt å gjøre med 5-7 års mellomrom, og det er nå svært på overtid å få gjort dette. Slikt nytt dekke er relativt kostbart, men vi håper (på grunn av noe akkumulerte midler) å kunne gjennomføre dette uten å måtte øke kontingenten for 2021. Arbeidet er ment utført så tidlig som mulig til våren, helst i løpet av april måned. Men dette avhenger naturligvis en del av været.


Som en følge av de nevnte kostnadene har arbeidet med å skifte kledning m.v. på de to gjenværende veggene på klubbhuset måttet utstå inntil videre. 


30.11.2020 Styret


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.