Åpning og nytt banedekke

Postet av Tjøme Tennisklubb den 8. Apr 2021

Banene vil være klare for spill fra og med søndag 11. april. Vi vurderte å åpne for spill i påsken, men avventet beskjed fra firmaet som skal foreta såkalt resurfing av banene, jf. nedenfor. Det ble først umiddelbart før påske avklart at resurfingen av banene ikke starter rett over påske, men først rundt 17. mai – slik at det er et poeng å åpne banene for spill en periode før arbeidet med resurfingen begynner.

Resurfingen innebærer at banene slipes ned, sprekker tettes og banene påføres ny spesialmaling. Det blir nok lekkert, men innebærer at banene må stenge igjen en ukes tid eller noe slikt mens arbeidet utføres. 


Dekket på banen er visstnok av samme type som brukes i Australian Open.

Og det er ganske dyrt, drøyt 400.000 inkl. mva. Styret håper å kunne klare dette ved hjelp av innestående pluss årets kontingentinngang, og uten å måtte innkreve en ekstrakontingent. Men dette innebærer blant annet at den planlagte oppgraderingen av klubbhuset (ny kledning på tre vegger) må utstå. Det er også viktig at årets kontingent betales inn raskt (krav om kontingent vil bli sendt ut i løpet av kort tid).


Ellers tas det sikte å avholde årsmøte på anlegget, som i fjor, i løpet av våren/forsommeren (det nøyaktige tidspunktet er avhengig av koronasituasjonen). Styret kommer nærmere tilbake til dette.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.