Takk for i år!

Postet av Tjøme Tennisklubb den 4. Nov 2021

Anlegget er nå stengt for sesongen. 

Vi tar sikte på å åpne rundt 1. april neste år, slik at det vil være mulig å spille i påsken 2022. 

For øvrig ber vi om at de som ennå ikke har betalt «tilleggskontingenten» (for opprustingen av anlegget), gjør dette snarest.Det blir litt dyrere å være medlem av klubben

Postet av Tjøme Tennisklubb den 19. Aug 2021


Det er gøy å spille tennis på nytt banedekke, men det koster også en del penger. Det er grunnen til at kontingenten går opp.

Som det fremgår av referatet fra årsmøtet, avholdt 31. juli, ble det vedtatt å øke ÅRETS kontingent for familiemedlemskap fra kr. 1.500 til kr. 2.000, og for senior enkeltmedlemskap fra kr. 1.000 til kr. 1.300. 

Bakgrunnen er de store kostnadene med oppgraderingen av banedekket. Dvs. det vil med det første bli sendt ut krav om tilleggsinnbetaling av henholdsvis kr. 500 og kr. 300 til de aktuelle. 

Styret anmoder om at beløpene betales raskt.
Her er referatet fra årsmøtet

Postet av Tjøme Tennisklubb den 10. Aug 2021

Årsmøtet besluttet blant annet en endring av kontingenten. Les mer om dette her: ReferatetHer er årsmøtedokumentene

Postet av Tjøme Tennisklubb den 23. Jul 2021

Årsmøtet for 2020 arrangeres på tennisanlegget 31. juli klokken 15. Vi satser på pent vær så vi kan være på terrassen/plenen (ved dårlig vær kommer vi opp med en nødløsning).

Årsmøtedokumentene er ferdigstilt, og kan leses her:

Regnskapet: Total 2020 - TJØME TENNISKLUBB.pdf

Årsberetningen: Årsberetning for 2020 Tjøme Tennisklubb.docx

Sakslisten til årsmøtet: Saksliste årsmøte for 2020TTK.docx

Valgkomiteens innstilling: Valgkomiteens innstilling 2020 TTK.docx


Vennlig hilsen styret.Gladmelding: Ekstra bane

Postet av Tjøme Tennisklubb den 7. Jul 2021

Styret har fått en hyggelig henvendelse fra en privatperson som tilbyr oss å bruke hans private tennisbane i Vestveien 314, ved Glennekilen.

Her ligger banen.

 

Dette er cirka 4 kilometer nord for Tjøme sentrum, ned en liten bakke fra hovedveien. Det er grei parkering (som vi får lov å bruke) rett utenfor banen. Dekket er rød kunstgrus, som er litt langsommere å spille på enn våre egne baner (og mykere for føtter og knær). 

Banen er tilgjengelig for oss hver dag mellom kl. 14 og 16 (i første omgang). Den er låst med hengelås med kode (kode 0965) på porten fra parkeringsplassen. Boooking skal nå kunne skje på samme måte som ellers, og banen er betegnet «bane 3, Glenne».

Styret oppfordrer medlemmene til å benytte seg av dette tilbudet. Eier selv spiller ikke tennis, og hans interesse i saken er blant annet å holde mose borte fra banen, gjennom bruk (det er nylig fjernet mose fra banen for betydelige beløp). 

Banen er i meget god stand.

Styret tilføyer at grunnet betydelig medlemsøkning i klubben i det siste passer dette tilbudet ekstra bra nå, for å avlaste bruken av de øvrige banene.