Gladmelding: Ekstra bane

Postet av Tjøme Tennisklubb den 7. Jul 2021

Styret har fått en hyggelig henvendelse fra en privatperson som tilbyr oss å bruke hans private tennisbane i Vestveien 314, ved Glennekilen.

Her ligger banen.

 

Dette er cirka 4 kilometer nord for Tjøme sentrum, ned en liten bakke fra hovedveien. Det er grei parkering (som vi får lov å bruke) rett utenfor banen. Dekket er rød kunstgrus, som er litt langsommere å spille på enn våre egne baner (og mykere for føtter og knær). 

Banen er tilgjengelig for oss hver dag mellom kl. 14 og 16 (i første omgang). Den er låst med hengelås med kode (kode 0965) på porten fra parkeringsplassen. Boooking skal nå kunne skje på samme måte som ellers, og banen er betegnet «bane 3, Glenne».

Styret oppfordrer medlemmene til å benytte seg av dette tilbudet. Eier selv spiller ikke tennis, og hans interesse i saken er blant annet å holde mose borte fra banen, gjennom bruk (det er nylig fjernet mose fra banen for betydelige beløp). 

Banen er i meget god stand.

Styret tilføyer at grunnet betydelig medlemsøkning i klubben i det siste passer dette tilbudet ekstra bra nå, for å avlaste bruken av de øvrige banene.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.